Morillon 2019

Meer weten? https://www.facebook.com/HBbijbelstudiereis

Op een prachtige herfstdag kijk je naar buiten. Je ziet de bomen met rode, bruine, gele en groene kleuren. Het najaarszonnetje dat nog iets van zijn zomerse kracht door het raam laat schijnen. Je besluit om je huiswerk even te laten voor wat het is en buiten een balletje te trappen. Eenmaal buiten aangekomen voel je een vrij frisse bries op je gezicht. De warmte die je binnen voelde is buiten op het randje. Je doet je kraag wat hoger tegen je kin en loopt door. Eenmaal bezig met voetballen krijg je het toch behoorlijk warm. Dan toch maar de jas uit...

Drie dagen later heb je spijt van dit kortstondige moment van matig geluk. Je hoofd zit vol met snot en als je opstaat lijkt het net alsof hij 10 kilo zwaarder is dan normaal. Op dat moment bedenk je je iets! Iets waar wij jou maar al te graag in tegemoet willen komen:

Ja ja! Aankomende zomer organiseren wij voor de 27e keer de mooiste reis die je maar kunt maken. Wij nodigen jou uit voor HB 2019. 28 jaar geleden werd deze reis voor het eerst georganiseerd door Henk Binnendijk junior en dit jaar verkennen we een voor sommigen bekend stuk van de prachtige Franse Alpen!

Waar gaan we naartoe?

Yeah, het wintersportplaatsje Morillon! Hoog gelegen en in de zomer net zo mooi!

Is dit iets voor mij?!

De reis is voor IEDEREEN, iedereen die (op de dag van vertrek) 16 tot 29 jaar oud is. Als je je opgeeft voor de reis, gaan we ervan uit dat je echt meegaat. We maken op dat moment kosten voor je die we niet terug kunnen krijgen. Daarom zijn er regels over de betaling wanneer je niet meegaat met het kamp. Deze voorwaarden kun je bij ons opvragen. We raden je aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Wat je nog meer moet weten…

Als je met zo’n grote groep op vakantie gaat, moet je uiteraard rekening met elkaar houden. Daarom is het belangrijk te weten waar je in ieder geval vanuit kan gaan. We zullen veel samenkomsten hebben, waarin gezongen wordt, studies worden gegeven en waar we diverse activiteiten doen. Deze activiteiten zijn dan ook verplicht. In de middag zullen er keuzeprogramma’s aangeboden worden, zoals één van de sportactiviteiten, relaxen bij het meertje, het bezoeken van een stadje of een workshop. Omdat het een vrij intensief programma is, zien we graag dat iedereen om 23.30 uur heerlijk onder de lakens ligt om de volgende dag weer fris, fruitig en opgewekt op te staan.

Wanneer gaan we?

We vertrekken naar Morillon op zaterdag 27 juli 2019. Die zaterdag zullen we voor het grootste deel in de 9-persoonsbusjes doorbrengen, dus de ideale gelegenheid om alvast al je reisgenoten te leren kennen!

Op vrijdagavond 9 augustus 2019 zullen we weer aankomen in Rijnsburg.

De kosten

De reis kost 725 euro. Voor dat geld krijg je alles wat je nodig hebt. Je overnachtingen, eten, vervoer… Alleen souvenirs en keuzeprogramma’s zijn niet inbegrepen.

Ik ben overtuigd!

Dan ben je van harte uitgenodigd om op donderdag 18 december 2018 tussen 19.00 en 20.00 uur je te komen inschrijven in ‘de Voorhof’ in Rijnsburg. Mocht je dan niet kunnen of lees je deze folder pas na de inschrijfavond, bel dan met Evelien Ravensbergen (06-57739134) mail naar  info@bijbelstudiereis.nl Maar, let op: vol = vol!

Waar ligt Morillon?

In Frankrijk, dichtbij de Mont Blanc! https://www.google.nl/maps/place/Le+Sauvageon/@46.8573878,4.2129899,6.55z/data=!4m5!3m4!1s0x478c01fa98c9d221:0x145e7e071a8fda0a!8m2!3d46.0760626!4d6.685406